Diensten

Onze diensten

Groot en klein onderhoud

Onze garage is sterk in groot en klein onderhoud voor uw wagen. Ook voor andere problemen aan uw voertuig, kan u bij ons terecht. Wij beschikken over de nodige gereedschappen en diagnoseapparatuur. Wij werken met een gekwalificeerd toestel van Bosch.

Alle herstellingen

Veiligheid gaat boven alles, dus moet uw auto 100% in orde zijn. Wanneer u een defecte wagen heeft, is MV Cars uw adres waar u altijd terecht kan. Wij hebben de nodige kennis en knowhow in huis om elk defect zo snel en kwalitatief mogelijk op te lossen. Wij zijn vertrouwd met veel merken en proberen steeds alle problemen op te lossen.

Bandenservice

In onze garage kunt u terecht voor het vervangen en herstellen van uw band. We demonteren de band van de velg en controleren hem op interne beschadiging. We zullen ook bepalen of de band te herstellen valt , zodat u niet met onnodige kosten geconfronteerd wordt.

Aircoservice

MV Cars is uw ervaren specialist in het herstellen van de airconditioning in uw wagen. Wij stellen steeds een vakkundige diagnose en hebben voor elk probleem een oplossing. M.a.w. op airco-gebied kunnen we u steeds verder helpen.

Diagnosecenter

De technologie evolueert snel in de auto-industrie. MV Cars beschikt over moderne apparatuur om voertuigen te analyseren. Zo kunnen we op een kwaliteitsvolle manier service op maat aanbieden. Wij houden voortdurend onze werkplaats up-to-date.

Porsche - oldtimers

Een oldtimer, klassieker of classic car is niet alleen een stijlvol authentiek vervoermiddel maar brengt onze gedachten weer naar die goede oude tijd.
Onze service bestaat uit het herstellen en upgraden van uw Porsche / Oldtimer

Duitse merken

We zijn ook gespecialiseerd in Duitse merken zoals BMW, Audi, Volkswagen, Mercedes...